Je eigen interieurstyling

Het stijlen van je eigen huis kan een redelijke opgaven zijn. Dit gaat natuurlijk iets makkelijk als je al een beetje aanleg hebt voor interieurstyling. Als je dit niet hebt, kan het lastig zijn om te bedenken wat mooi en niet mooi is. Je wilt natuurlijk wel vol trost in je eigen huis wonen. Waar moet je nou op letten als je je huis gaat inrichten? Hieronder zullen wij wat belangrijke topics bespreken die je niet mag vergeten.

Zitmeubel

Ga je voor een grote zitbank of voor een kleine bank met een stoel. Dit zijn allemaal keuzes die gemaakt moeten worden. Als je huis niet zo groot is, is het wel handig om rekening te houden met de grootte van de bank. Het is hiernaast ook belangrijk om rekening te houden met doeleinde waarmee je een meubel koopt. Gebruik je het alleen voor het kijken van TV of eet je er ook op? Genoeg om over na te denken dus.

 

Eettafel

Wordt het een ronde of een rechthoekige eettafel? Dit is erg belangrijk om te beslissen bij het inrichten van de ruimte. Een ronde tafel neemt redelijk veel ruimte in beslag. Dit is dus niet handig als je een redelijk klein huis hebt. Het voordeel van een ronde tafel is wel dat je vrijheid hebt in het aantal stoelen die je eraan zet.

 

Vloerkleed

Het toevoegen van een vloerkleed kan de ruimte heel gezellig maken. Het kan ook ervoor zorgen dat je een ander beeld krijgt van de ruimte. Een hele felle kleur of een drukke print in een kleine kamer kan zorgen voor een negatief beeld. Dit is dus zeker een afraden. Als je graag een vloerkleed wilt, probeer dan een neutrale kleur te kiezen die de ruimte niet verkleint.  

 

Kijk eens hier voor meer informatie over project decor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *