Je eigen project met steigerbuizen

Je kunt zelf hele constructie in elkaar zetten met behulp van steigerbuizen. Dit kun je doen wanneer je het leuk vindt om zelf je hele interieur te ontwerpen, maar ook wanneer je een kamer hebt waar geen standaard kast in past. Op die manier kun jij op creatieve wijze zelf een kledingrek met behulp van steigerbuizen samenstellen. Het voordeel hiervan is, is dat je deze helemaal op maat kunt maken zodat die perfect in de kamer past. Ook heb je meteen een zelf ontworpen item in huis staan wat het extra persoonlijk maakt. Daarnaast is het bouwen met deze buizen eenvoudig en het geeft een hele stoere en industriële uitstraling. Alles is mogelijk op het gebouw van steigerbuizen doordat ze op maat kunnen worden gezaagd.

Eindeloze mogelijkheden met steigerbuizen

Je kunt steigerbuizen eindeloos inzetten voor diverse doeleinde. Wanneer je op internet zoekt zie je veel resultaten naar boven komen van mensen die de leukste objecten hebben gemaakt met behulp van steigerbuizen. Je maakt een constructie eenvoudig door de buizen te koppelen met een koppelstuk. Ook kun je de steigerbuizen combineren met materialen als hout voor een stoere uitstraling. Op die manier kun je dus een item samenstellen die helemaal naar jouw smaak is. De buizen komen in diverse kleuren en materialen. Zo kun je dus kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen. Om de look helemaal af te maken kun je aan de slag gaan met steigerhout. Zo blijft alles in een thema.

Walk in closet

Wie droomt er niet van een mooie grote inloopkast. Met behulp van steigerbuizen kun je dit helemaal zelf samenstellen. De buizen kunnen dan worden gebruikt om de kleding aan op te hangen en de rest van de constructie kun je afmaken met steigerhout of andere materialen. Op die manier kun je zelf inmeten hoeveel meter buizen je nodig hebt en hoeveel koppelstukken. Deze kunnen vanaf 100 cm kosteloos op maat worden gezaagd. Zo heb je binnen een handomdraai een inloopkast samengesteld met jouw eigen persoonlijke touch. Naast een inloopkast kun je met de buizen ook een leuke kapstok creëren of andere woonaccessoires. Vaak kun je deze voor een fractie van de prijs maken al dat je in de winkel zou kopen én je geeft er jouw eigen draai aan. Werken met deze buizen is eenvoudig en snel.

Creëer jouw eigen meubels

Met deze veelzijdige steigerbuizen kun je naast een inloopkast ook meubels creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een stoere industriële steigerbuistafel samenstellen met deze buizen of een stoere wandplanken waar de houten plank leunt op een constructie van buizen. Die geeft een speelse en industriële uitstraling aan bijvoorbeeld jouw keuken of woonkamer. De buizen zijn namelijk erg stevig en kunnen wel wat gewicht dragen. Daardoor creëer je dus stevige meubels, kledingrekken of wandplanken. Je zal merken dat het werken met deze buizen eenvoudig is. Voor je het weet heb je zoveel meubels over, dat je een eigen shop kunt beginnen waar je meubels kunt verkopen die zijn gemaakt van buizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *