Aanhanger huren in Ede, een uitkomst voor het vervoer van grote, zware spullen

Je eigen auto is zelden geschikt voor het vervoer van grote en/of zware bouwmaterialen, meubels of andere omvangrijke voorwerpen. Naast formaat, grootte en gewicht vormen ook mogelijke verontreiniging en beschadiging een probleem. Een probleem dat makkelijk vermeden kan worden door een beroep te doen op een betrouwbare aanhanger. Dit is precies waar een eersteklas verhuurservice van aanhangwagens je mee kan helpen! Het enige wat je nodig hebt, is een voertuig met een geschikte aanhangerkoppeling. En een chauffeur met het vereiste rijbewijs. Je kunt dan de juiste aanhanger voor het transport krijgen. Als je alleen een rijbewijs klasse B hebt, mag je ook met een aanhangwagen rijden. Mits de toegestane totale massa (in combinatie met een personenauto) van 3500 kg niet wordt overschreden. Met andere woorden: je kunt veel aanhangwagen normaal gebruiken met een maximale lading. Maar als je meer nodig hebt, zal er een alternatieve oplossing noodzakelijk zijn. De medewerkers van dit soort verhuurservice adviseert en informeert je graag, mocht je er zelf niet helemaal uitkomen.

Verhuizing? Huur een aanhanger!

In veel situaties is de bergruimte in de eigen kofferbak van je auto niet altijd voldoende om grote of volumineuze voorwerpen te vervoeren. Bijvoorbeeld bij een verhuizing – hier moet een grote hoeveelheid meubilair en huisraad in korte tijd van de oude naar de nieuwe woning worden vervoerd. Als je een auto met een trekhaak bezit, loont het dus de moeite om een goedkope aanhangwagen te huren. Ook wanneer je een nieuwe wasmachine of een ander groot apparaat hebt gekocht en wil je besparen op de bezorgkosten? Ook dan kan een aanhanger huren de ideale oplossing zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de aankoop van meubilair. Afhankelijk van het type aanhangwagen, kan deze voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Jekunt dus heel flexibel allerlei soorten transport regelen!

Redelijke huurprijs per uur of per dag(deel)

Je kunt via een verhuurservice een van de praktische aanhangwagens huren, tegen een redelijke prijs per uur of per dag. Vooral als je materialen en/of gereedschappen koopt voor een groter bouwproject, is aanhangwagen verhuurservice de perfecte oplossing. Je kunt de nuttige uitbreiding van je eigen transportcapaciteit ook gebruiken voor andere transporten. Zoals verhuizingen of ritten naar de vuilstortplaats. Probeer het uit en maak de aankomende klus een stuk gemakkelijker! Vraag wel naar huurvoorwaarden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maar precies weet waar je aan toe bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *