Alle informatie over LED

Je hoort wel vaker dat men zegt dat Led verlichting tegenwoordig beter is vergeleken met halogeenlampen en ander soort verlichting. Veel mensen hebben dat nog niet door en kiezen liever voor traditionele lampen, omdat ze deze gewend zijn. Maar er zijn genoeg redenen waarom men liever voor Led lampen zou moeten kiezen in plaats van de traditionele lampen.

Je kunt flink wat kosten besparen, omdat Led lampen lang meegaan en je dus niet op korte termijn nieuwe lampen hoeft te kopen. Ze kunnen wel 5 tot 10 jaar meegaan dus je bent wel een tijdje zoet. Dat is in feite 10 keer langer dan een normale gloeilamp en 5 keer langer dan een spaar lamp. We zien ook dat Led lampen geen opstartperiode nodig hebben en meteen aangaan.

Verder hoef je niets aan je bedrading te veranderen wanneer je Led lampen gaat kopen. Ze zijn Retrofit wat betekent dat ze traditionele lampen gemakkelijk kunnen vervangen dankzij de overeenkomende afmetingen. Daarnaast krijg je ook nog de keus om een Led lamp te kiezen die een ander kleur heeft dan je gewend bent. Ze kunnen ook van kleuren wisselen en mengen om een heel andere sfeer te creëren. Sommige van ze kun je ook dimmen zodat ze niet altijd even fel zijn en dus een leuke atmosfeer creëren voor wanneer je film wilt kijken.

Tevens kunnen ze beter tegen schokken en trillingen. Ze gaan dus niet gemakkelijk los en dat betekent ook geen opruimen van gebroken lampen. Als dat nog niet genoeg is, zien we verder ook nog dat Led lampen goed voor het milieu zijn. De onderdelen van de lampen zijn voor 75% recyclebaar. Je kunt ze ook in normale afval weggooien in plaats van chemisch afval.

En dan kijken we ook nog even naar de prijzen van de Led lampen. We zien dat die met de tijd steeds goedkoper worden en dat is natuurlijk een goede reden om nu Led lampen te kopen.

De plek voor de beste Led lampen

Je wilt natuurlijk nagaan welke soorten Led lampen je allemaal kunt kopen. Letsleds.nl heeft ze allemaal en je kunt ze stuk voor stuk bekijken om te zien welke jou het meest bevalt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *