Een hangend toilet kiezen

Een staand toilet kent een ieder wel. Het is een toilet dat nog steeds heel populair is, maar vele mensen kiezen er tegenwoordig ook voor om een hangend toilet te installeren. Het klinkt misschien niet erg stabiel, maar een hangend toilet komt met ook een aantal voordelen die je bij een staand toilet niet hebt.

Een hangtoilet komt in diverse variaties en allemaal hebben ze iets speciaals:

  • Vlakspoel wandcloset: je ontlasting valt op een plateau.
  • Diepspoel wandclosets: hier valt het juist in het water.
  • Verhoogde wandclosets: dit zijn meer hoge toiletpotten.
  • Wandclosets zonder spoelrand: deze zijn zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.
  • Compacte wandclosets: ideaal voor kleine ruimtes.

Een hangtoilet is overigens gemakkelijk om schoon te maken. Er is niets waar je langs of achter moet gaan om schoon te maken. Ze hebben ook een strakke uitstraling en nemen niet veel plaats in. Elk variatie heeft zijn eigen voordeel en je kunt naar Sanispecials.nl gaan om meer hierover te lezen.

Zo een hangtoilet kan best wat meer geld kosten. Vooral wanneer je afvoer in de vloer zit. Dan zou je eigenlijk een staande toilet willen kopen. Maar als je een huis aan het bouwen bent, dan kun je gewoon opdracht geven om het zo te maken zodat je gemakkelijk een hangend toilet kunt plaatsen.

Een grote collectie hangende toiletten die je kunt bekijken

Kortom, hangende toiletten zijn in verschillende kleuren te krijgen en zien er ook heel modern uit. Het geeft je badkamer en toilet meteen een moderne uitstraling en geeft je ook nog minder werk. Als je de verschillende formaten beter wilt bekijken, dan kun je Sanispecials.nl bezoeken om ze allemaal beter te bekijken en om meer informatie over ze te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *