Inspiratie voor glasmozaïek

Nieuwe tegels plaatsen is wel een leuk vooruitzicht, maar je wilt natuurlijk de juiste plaatsen zodat je helemaal tevreden kan zijn. Nadat alles af is wil je niet dat je op een dag de badkamer inloopt en denkt dat je toch liever dat andere tegeltje had willen hebben. Elke badkamer is anders en je wilt daarom een mozaïektegel uitkiezen die niet alleen bij de badkamer, maar ook bij de rest van je interieur zal passen.

De kleur van je tegel is belangrijk. Je kunt niet voor een fel gekleurde tegel kiezen wanneer de rest van je badkamer een witte kleur heeft. Het kan afschieten en dan is dat het enige waar men op zal letten bij het betreden van je badkamer. Het is beter om een kleur te kiezen die de rest van de kamer complementeert en die een moderne look heeft. Ze komen in verschillende stijlen en elk kan je een andere uitstraling geven.

Het beste wat je kunt doen, is een winkel bezoeken die de tegels verkoopt en ze allemaal na te gaan. Neem een foto van je badkamer mee zodat je kunt nagaan hoe de tegels er uit zullen zien. Je kunt ook om advies vragen zodat ze je precies kunnen aangeven welke jij moet nemen.

Je hoeft helemaal niet uit huis te gaan om inspiratie op te doen

Natuurlijk kun je dat ook online doen. Mozaiektegels.com bijvoorbeeld heeft tal van tegels in voorraad die je gerust zittend in je woonkamer kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen. Ze hebben ook artikelen die je kunt lezen. Misschien kom je er eentje tegen die je helemaal aanstaat, maar die je graag in een andere kleur zou willen. Zoek door totdat je jouw gewenste tegels zult vinden.

Verder hebben ze nog andere mozaïektegels die zeker wel een plaats zullen vinden in je keuken of buitenshuis. Misschien wel de natuursteentjes waar je een heel uniek patroon mee kunt vormen. Of keramiek tegels die weer een heel ander stijl hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *