Hoe komt noppenfolie van pas?

Noppenfolie kan in verschillende situaties zeker van pas komen. Het is folie wat in de volksmond ook wel genoemd wordt als bubbelfolie of bubbeltjesplastic. Iedereen kent het dus. 

Er zijn heel wat verschillende redenen waarom het goed is om gebruik te maken van deze folie. In de meeste gevallen weten mensen helemaal niet waar de folie precies voor dient. Daarom hebben we hieronder uitgelegd staan wat de folie precies doet en hoe je het zelf kunt gaan gebruiken. 

Veilige verzending met noppenfolie

Noppenfolie is ideaal om te gebruiken tijdens een verzending. Wanneer je producten gaat verzenden, wil je uiteraard niet dat deze producten beschadigd worden. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van folie. Deze folie beschermt de producten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de producten kapot bij de ander aan komen. 

Daarnaast is de folie erg veilig omdat het goed isoleert. Kou of warmte zal niet zo snel door deze folie heen komen. Daarom is het zeker een goede optie om gebruik te maken van deze folie als je ooit wat wil gaan verzenden. Ook als je bijvoorbeeld maar iets kleins verzendt is het een goede optie. 

Grote dingen inpakken met noppenfolie 

Folie is ook ideaal om grote dingen in te pakken. Noppenfolie is daar nog beter voor, omdat de grote dingen dan nog beter beschermd worden. Zo kun je dit gebruiken om grote dozen aan elkaar vast te maken zodat ze niet alle kanten op gaan schuiven. 

Daarnaast kunnen ook grotere dingen gewoon ingewikkeld worden. Hierbij kun je denken aan een dure vaas die je ergens mee naartoe neemt of die snel verplaatst moet worden. Dan kun je deze maar beter wel juist beschermen, omdat hij anders snel kapot zal kunnen gaan. 

Snelle maar effectieve veiligheid

De noppenfolie is verder erg effectief omdat het veilig is maar ook erg snel aan te brengen is. Je hebt op een snelle en effectieve manier dus veiligheid om je producten heen. Je kunt de rol van folie om het product heen halen en daardoor eenvoudig een product goed beveiligen. 

Daarnaast hoef je deze folie vaak niet dicht te plakken als je hem om een product heen wikkelt. Je hoeft er dus niet per se plakband voor te gebruiken. Dit is voor de klant of de andere persoon een groot voordeel, want dan is dit erg makkelijk uit pakken. 

Verhuizen met deze noppenfolie 

Noppenfolie is ook een ideale folie om te gebruiken tijdens een verhuizing. Je kunt al je spullen er eenvoudig mee in wikkelen. Een goed voorbeeld is de tv. Je kunt de tv helemaal beveiligen door de folie om de tv heen te wikkelen. Dan weet je zeker dat er niets met de tv kan gebeuren. 

Sommige mensen doen de noppenfolie ook om de meubels heen om te voorkomen dat deze beschadigen. Zo kun je dit doen met een dure bank of stoelen. Je kunt het eigenlijk overal wel omheen wikkelen. Je weet dan zeker dat alles heel overkomt bij je nieuwe huis. 

Heb je nog extra bescherming nodig tijdens verzenden? Dan kan je het ook stoppen in een kartonnen doos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *