Soorten deurbeslag die je kan gebruiken voor je woning

Er zijn veel soorten deurbeslag die je kan gebruiken om de deuren naar je wens te maken. Deuren zijn een belangrijke scheiding tussen de woning en de buitenwereld. Daarnaast kan het ook mooi de verschillende kamers in de woning van elkaar scheiden. Het is daarbij wel belangrijk dat de deuren goed passen bij de stijl van de woning. Het begint al met de stijl van de deur zelf. Maar daarnaast zijn er veel soorten deurbeslag die de deur naar een hoger level kunnen tillen. Ontdek de vele mogelijkheden aan deurklinken en andere decoraties om de deur een eigen persoonlijkheid te geven.

Soorten deurbeslag voor de buitendeur

Er zijn veel opties wanneer het gaat om de soorten deurbeslag voor de deur. Je kunt de soort opsplitsen in deurbeslag voor de buitendeur en deurbeslag voor de binnendeur. De buitendeur heeft een aantal opties die ervoor zorgen dat de deur zowel goed beveiligd is als efficiënt is voor andere taken zoals de post doorgeven. Het begint met de deurklinken voor buiten. Deze moeten stevig en efficiënt zijn voor dagelijks gebruik. Anders dan bij de binnendeur, zit er altijd een sleutelgat in de deurklink om de deur goed te kunnen beveiligen. Daarnaast kunnen er extra rozetten gemonteerd worden voor additionele sloten. Liever geen deurklink, dan kan je ook kiezen uit een tal van deurknoppen. Verder zijn er nog bellen en brievenbussen die je kunt monteren aan de deur voor bezoekers. Ten slotte is het ook mogelijk om een huisnummer op de deur te monteren in plaats van naast de deur als je dit fijner vindt.

Soorten deurbeslag voor de binnendeur

Ten eerste zijn er andere soorten deurbeslag die gemonteerd kunnen worden op de deur. Deze deurklinken zijn zonder schild te verkrijgen omdat niet iedere binnendeur een slot nodig heeft. Wil je wel een slot, dan kun je altijd een extra rozet monteren aan de deur. Zo kun je bijvoorbeeld de slaapkamer voorzien van een slot. Er zijn speciale WC sloten die je kunt monteren aan de deur zodat je geen sleutel nodig hebt om een deur op slot te doen. Daarnaast heb je ook de optie om de deur te vergrendelen met een espagnolet. Deze manier komt tegenwoordig niet meer zo vaak voor. Maar het is toch wel fijn dat de optie er is om op deze manier de deur te vergrendelen. Om de binnendeuren te beschermen tegen schade kun je een deurstopper of een deurdranger gebruiken. Een deurdranger zorgt ervoor dat de deur langzaam dicht zal gaan. Een deurstopper zorgt ervoor dat de deur en de deurklink niet tegen de muur aan kan komen zodat je beschadiging kan voorkomen.

Een groot assortiment aan soorten deurbeslag

Het kan voor jou belangrijk zijn om voldoende keuze te hebben als het gaat om soorten deurbeslag. Bij Mooi Deurbeslag heb je genoeg keuze aan alle soorten aan deurbeslag die je mogelijk nodig zal hebben. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoge kwaliteit zodat ze lekker lang mee zullen gaan. Het deurbeslag wordt in-house geproduceerd zodat deze leverancier invloed heeft over de soort en de kwaliteit aan deurbeslag waar jij uit kunt kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *