Belangrijke vragen die u moet stellen bij het huren van een mobiel toilet

Geeft u binnenkort een evenement of feestje waar meerdere mensen bij elkaar komen? Dan heeft u vast al nagedacht over het huren van een mobiel toilet! Toch zijn er een aantal belangrijke vragen die vaker terugkomen bij de vele verhuurbedrijven voordat de keuze voor het huren van een mobiel toilet daadwerkelijk wordt gemaakt. Hieronder sommen wij, van MSR Verhuur, de 3 meest gestelde vragen voor u op:

Waar kan het toilet worden geplaatst?

Mobiele toiletten zijn alleen ontworpen voor gebruik buitenshuis, perfect voor grote zomerevenementen of bouwplaatsen. Wanneer u besluit waar u ze wilt plaatsen, probeer dan te kiezen voor een vlak stuk land en vermijd hellende stukken. In termen van gezondheid en veiligheid, plaats ze uit de buurt van potentieel gevaarlijke gebieden, bijvoorbeeld in de buurt van de backstage kabels bij een muziekevenement of zware bouwmachines die in gebruik zijn. 

Hoe vaak kan het toilet worden gebruikt voordat de tanks moeten worden geleegd?

Zoals verwacht heeft een draagbaar toilet een beperkte capaciteit, dus het is altijd goed om te weten hoe lang je draagbare toiletten meegaan voordat ze moeten worden geleegd. Gelukkig zullen veel leveranciers van draagbare toiletten zorgen dat de tanks tussentijds geleegd zullen worden. Gewoonlijk worden de draagbare toiletten en tanks geleverd na afweging van het aantal verwachte gasten of werknemers. Als u zich echter zorgen maakt, bespreek dit dan met het door u gekozen bedrijf en wellicht dat u kunt kiezen voor toiletten met een grotere type tank.

Als uw evenement minder dan 6 uur duurt, zonder voedsel of drankjes te serveren, is het algemene advies om 1 toilet per honderd vrouwelijke gasten en 1 toilet per vijfhonderd mannelijke gasten te hebben. Als het evenement langer duurt dan 6 uur en er voedsel of drankjes worden geserveerd, zou de verhouding per gast met 15 tot 25% moeten stijgen.

Zijn mobiele toiletten milieuvriendelijk?

Om uw faciliteiten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, kunt u proberen te kiezen voor modellen met handdrogers boven papieren handdoeken en antibacteriële handdesinfectiemiddelen boven waterbassins. Om nog milieuvriendelijker te zijn, kunt u het verhuurbedrijf van mobiele toiletten de vraag stellen welke chemicaliën er worden gebruikt en hoe zij hun afval op een milieuvriendelijke manier afvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *